G e s c h e n k e n

 

We hebben enige tijd na moeten denken over de huwelijks geschenken (er in het gekke geval vanuit gaande dat men überhaubt een kado zou willen geven, natuurlijk...). Want dat lag toch iets gecompliceerder dan normaal gesproken: we zagen het niet zo zitten om een extra koffer in te moeten checken voor de vlucht terug. Tenslotte moesten we ook al een pak en bruidsjurk mee vervoeren. Dat werd dus even improviseren....

We houden erg van lekker eten, koken en mooie gerechten. Vaak lopen we daarom op zaterdagmiddag de Oil & Vinegar winkel binnen en zelden gaan we met lege handen naar huis. De heerlijke Pesto Genovese, Basalmico azijn en walnoten olieen zijn niet de enige redenen dat we er graag komen. Oil & Vinegar heeft tevens erg mooie serviezen, sierflessen en keuken accessoires .

En met deze spullen zouden we graag onze nieuwe keuken willen versieren. In ons nieuwe huis komt een kookeiland met aan de voorkant twee open planken naar de woonkamer. Deze zouden we graag aan willen kleden met een paar mooie design borden of sierflessen van Oil & Vinegar.

In de Oil & Vinegar winkel in 's-Hertogenbosch waren ze volledig op de hoogte van onze wensen. Er was een lijst beschikbaar met de producten die we graag zouden willen hebben. Klik hier om deze cadeaulijst te bekijken. We vroegen dan ook aan iedereen om in deze winkel kado's te bestellen.

Niet iedereen was in de gelegenheid zijn om hiervoor naar 's-Hertogenbosch te komen. Een aantal is naar een Oil & Vinegar winkel in de buurt en gegaan en heeft daar de kado's gekocht die op onze lijst stonden. We verzochten wel iedereen om even van te voren met Huub van Beek van de Oil & Vinegar winkel in 's-Hertogenbosch te bellen, zodat we niet met 100 olijvenprikkertjes zouden komen te zitten....

Hierbij willen we graag nogmaals iedereen bedanken voor de cadeau's. Fijn dat jullie je aan ons voorstel hebben gehouden, want dit heeft het voor ons een stuk gemakkelijker (lees: minder bagage) gemaakt. en we zijn superblij met de cadeau's van Oil & Vinegar. Helaas gaan deze nu even in de opslag, maar straks in het nieuw huis zullen ze een mooie plek in de keuken krijgen.

Ook voor degenen die iets anders cadeau gedaan hebben: super bedankt, we waarderen dit enorm!