B r u i l o f t

 

Op 9 mei 2007 zijn wij getrouwd!

 

 

 

 

Na bijna 10 jaar samen hebben we op 9 mei 2007 onze relatie 'officieel' bezegeld. We vonden het wel tijd voor een feestje.... :-)

Omdat we allebei erg gesteld zijn op de sfeer, klimaat en omgeving van het eiland Curaçao hebben we besloten het iets anders te doen dan wellicht gebruikelijk. Wij hebben dan ook elkaar het ja-woord geven op dit eiland, op het strand van Blue Bay Beach Resort. Helder blauwe zee en aangename temperatuur verzekerd!

Deze dag hebben we niet alleen beleefd. Ouders, broers, zussen en vrienden zijn een aantal maanden geleden uitgenodigd om de ceremonie bij te wonen en allen hebben gelukkig besloten om hiervoor mee naar Curaçao te gaan. Hierbij willen we iedereen heel hartelijk bedanken om voor ons naar Curacao te komen en deze mooie dag mee te maken.

We beseffen dat we door ons besluit om in Curaçao te trouwen velen niet in de gelegenheid hebben gesteld om de ceremonie bij te wonen. We hopen dat jullie begrip hebben voor ons besluit om onze bruiloft op deze manier te doen. Via deze website willen we proberen om iedereen toch mee te laten genieten van de mooie momenten die wij hebben beleefd.

De trouwfoto's zijn op dit moment beschikbaar (zie fotoalbum). Tevens is de uitnodiging en overige informatie voor de gasten beschikbaar, alsmede een gastenboek voor de sitebezoekers.