O v e r   o n s

 

We hebben elkaar ontmoet in mei 1997 in discotheek de Rockefeller in Schaijk. Ja, vraag ons niet wat die tent had, maar gezellig was het er iedere zaterdagavond weer. Via wederzijdse vrienden werden we die avond aan elkaar voorgesteld, maar van liefde op het eerste gezicht was nog geen sprake. Marcel vond Nienke leuk, Nienke vond Marcel leuk, maar de timing was niet helemaal oke.

Een aantal weken later, tijdens het afstudeerfeest van Marcel in De Kings in Den Bosch schoot Cupido raak! Na een zeer gezellig avondje kriebelde het bij allebei, maar wederom: Cupido moest nog een keer zijn best gaan doen. Laten we zeggen dat vanwege beider koppigheid de echte start van een relatie enige vertraging op liep...? Op 29 november, ruim een half jaar later troffen we elkaar weer. In de Rockefeller, hoe kon het ook anders. En pas toen realiseerden we ons: dit zou best eens de ware kunnen zijn.

Vanaf toen ging het snel. Nienke verhuisde van een kleine studentenkamer in Lent naar een (nog kleinere!) studio aan de Geurdenhof in Oss. Bijna twee jaar brachten we daar door op zo'n 20 vierkante meter, inclusief badkamer en keuken. Vele relatietests vallen hierbij in het niet! En dan ook nog de zondagavonden samen doorbrengen op tankstation De Kock in Heesch waar we allebei een weekendbaantje hadden. Onafscheidelijk!

In 2000 kwam de eerste grote stap: samen een appartement kopen in 's-Hertogenbosch. Beide nog met een contract voor bepaalde tijd, maar deze werden al snel omgezet in vaste contracten. De tweede grote stap (naast het starten van een gezamelijke rekening?): huisdieren! Marcel vond een advertentie voor kleine poesjes op een boerderij in Schaijk. Eéntje zouden we er nemen.... Zowel Ushi als Punki zijn inmiddels 6 jaar.

En nu, 10 jaar na die eerste ontmoeting daar in dat kleine discotheekje in Schaijk gaan we trouwen. Weinigen hadden zich dat die avond in 1997 voor kunnen stellen. Wijzelf ook niet! Leuk om zo terug te kijken, maar vooral ook om vooruit te kijken. Want we hopen dat de toekomst nog veel meer moois voor ons in petto heeft. Geen idee of dit allemaal ook op deze site gaat komen. Eerst maar eens terugblikken, dat is het wel waard.